[TWEET] 120930 Xiah Junsu + JUNO + ZunoXiahMom Tweet Convos about Chuseok!

 

(Translation from above to below – Dari atas ke bawah)

[ENGLISH] @1215thexiahtic Figure skater Kim Haejin! Congratulations on winning the gold medal for (ISU) Junior Grand Prix^^ Jjak jjak jjak* (T/N: *sound of hand clapping. Wiki on Kim Haejin http://bit.ly/SucHvm
[BAHASA] @1215thexiahtic Pemain ice skate Kim Haejin! Selamat telah memenangkan medali emas untuk (ISU) Junior Grand Prix^^ Jjak jjak jjak* (T/N: * suara tepuk tangan). Kim Haejin Wikipedia http://bit.ly/SucHvm

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @poimin73 Hyung I miss you heuk*T_T (T/N: *sound of sobbing. In response to poimin73 who is upset,asking JS why he lost a lot of weight)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @poimin73 Hyung aku kangen dengamu heuk*T_T (T/N: *suara menangis). Balasan kepada poimin73 yang bersedih, bertanya kenapa JS kehilangan berat badan yg banyak)

[ENGLISH] @1215thexiahtic Since when a gazebo is built?
[BAHASA] @1215thexiahtic Sejak kapan gazebo itu dibangun?

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @JUNO_Japan @poimin73 Wah T_T (T/N: In response to JH teasing JSthat JH got to meet up with poimin73)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @JUNO_Japan @poimin73 Wah T_T (T/N: balasan kepada Junho yg meledek JUNSU KALO Junho sudah bertemu dengan poimin73)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @JUNO_Japan Ha-ak…… Now while drinking coffee continue enjoying the view outside^^ With the dragonfly*? Squirrel? Also wander around hehe (T/N: *the ending phrase used is fr part of Gagcon. In response to Junho commenting on the garden pohto sent by Junsu with a lot of flowers)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @JUNO_Japan Ha-ak……. Sekarang ketika sedang meminum kopi sambil melihat pemandangan sekitar^^ Dengan capung*? Tupai? Yang juga berkeliaran di sini hehe (T/N: *frasa terakhir yg digunakan adalah fr bagian dari Gagcon. Balasan kepada Junho yg berkomentar soal foto taman yg penuh bunga yg diunggah Junsu)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @JUNO_Japan Wouldn’t it die if plant palm tree? (T/N: In response to Junho saying Junsu&mom;wanted to plant palm trees at the garden)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @JUNO_Japan Bukankah pohon palem akan mati jika ditanam di sana? (T/N: Balasan kepada Junho yg berkata bahwa mama Junsu & Junho yg ingin menanam pohon palem di pekarangan rumahnya)

[ENGLISH] @1215thexiahtic Father who is eating fruits.. heh Sorry for the secret shot.!.
[BAHASA] @1215thexiahtic Ayah yg sedang makan buah-buahan.. heh Maaf kalau foto gak bilang-bilang.!.

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @poimin73 @JUNO_Japan  The two of you, doing what? hehe (T/N: In response to poimin73 teasing JS the same way Junho teased JS earlier, saying he met up with Junho)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @poimin73 @JUNO_Japan Hey kalian berdua sedang ngapain? hehe (T/N: Balasan ke poimin73 yg meledek JS dengan cara yg sama dengan Junho, berkata bahwa ia sudah bertemu dgn Junho)

[ENGLISH] @1215thexiahtic This time secret shot of mother heh
[BAHASA] @1215thexiahtic Sekarang foto ibu yg kuambil diam-diam heh

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @zunoxiahmom ………….Heol (T/N: OMG! or What the…)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @zunoxiahmom ………….Heol (T/N: OMG! atau What the…)

[ENGLISH] @1215thexiahtic Figure skater Lee Hojung also fighting!^^
[BAHASA] @1215thexiahtic Pemain ice skate Lee Hojung juga berjuang!^^

[ENGLISH] @1215thexiahtic Cho Kyungah skater also fighting!!!^^hehe
[BAHASA] @1215thexiahtic Pemain ice skate Cho Kyungah juga berjuang!!!^^hehe

[ENGLISH] @1215thexiahtic Some time please teach me a bit on figure skating^^ I will work hard on it
[BAHASA] @1215thexiahtic Kapan-kapan mohon ajarkan aku sedikit tentang ice skating^^ Saya akan belajar dengan giat

[ENGLISH] @1215thexiahtic Lastly Ha Eunyi as well fighting!!!!^^
[BAHASA] @1215thexiahtic Terakhir, Ha Eunyi juga berjuang!!!!^^

[ENGLISH] @1215thexiahtic Junhyung-ah!! Let’s meet up with hyung*^^ (T/N: *referring himself)
[BAHASA] @1215thexiahtic Junhyung-ah!! Mari ketemu dgn hyung*^^ (T/N: *hyung = dirinya sendiri)

[ENGLISH] @1215thexiahtic Hyung* will treat you to delicious food so Junhyungie teaches hyung* how to figure skate..^^ Are you losing out? hehe Then expensive and delicious food … I will treat for you keke (T/N: *referring to himself)
[BAHASA] @1215thexiahtic Hyung* akan traktir kamu makanan yg enak jadi Junhyungie akan mengajarkan hyung* bagaimana cara bermain ice skate..^^ Apakah kamu menghilang? hehe Kalau begitu aku akan mentraktirmu… makanan mahal dan enak keke (T/N: *hyung = dirinya sendiri)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @junelee1028 Lies hehe You like Miss IU also!!!^^ (T/N: In response to junelee1028 saying Junsu is the only celeb he’s a fan of) 
[BAHASA] @1215thexiahtic: @junelee1028 Bohong hehe Kami juga seperti Mis IU!!!^^ (T/N: Balasan kepada junelee1028 berkata bahwa Junsu adalah satu-satunya selebriti yg ia idolakan)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @junelee1028 Ah really? hehehehehehe (T/N: In response to junelee1028 saying it’s not him but Minsuk hyung who likes IU)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @junelee1028 Ah masa? hehehehehehe (T/N: Balasan kepada junelee1028 berkata bahwa bukan dia tapi Minsuk hyung yang ngefans dgn IU)

JUNHO TWITTER

(Translation from below to above – Dari bawah ke atas)

[ENGLISH] @JUNO_Japan: I met hyung~~!! Mehrong!!! kekekeke
[BAHASA] @JUNO_Japan: Saya bertemu dgn hyung~~!! Mehrong!!! kekekeke

[ENGLISH] @JUNO_Japan: @1215thexiahtic So you went home~~!!! Do eat a lot of delicious food including my portion..!!ヽ(;▽;)ノ
[BAHASA] @JUNO_Japan: @1215thexiahtic Jadi kau kembali ke rumah~~!!! Makan makanan enak yg banyak sekaligus makan jatahku juga..!!ヽ(;▽;)ノ

[ENGLISH] @JUNO_Japan The picture of our house’s garden which Junsu sent me.. The flowers have bloomed!!! I want to go (back) ヽ(;▽;)ノ
[BAHASA] @JUNO_Japan Foto pekarangan rumah kami yg Junsu barusan kirim kepadaku.. Bunga-bunga sudah bermekaran!!! Aku ingin pulang ヽ(;▽;)ノ

[ENGLISH] @JUNO_Japan: @1215thexiahtic This is the garden upstairs…Wild flowers and…a waterwheel.Mum and Junsu want to plant a palm tree!!! ヾ(@⌒ー⌒@)ノ It seems like they are having an enjoyable Chuseok~~!! keke I want to go (back) too!!!!
[BAHASA] @JUNO_Japan: @1215thexiahtic Ini adalah tangga pekarangan… bunga liar dan… sebuah kincir air. Ibu dan Junsu ingin menanam pohon palem!!! ヾ(@⌒ー⌒@)ノ Sepertinya mereka sedang menikmati Chuseok~~!! keke Aku ingi pulang juga!!!!

ZUNOXIAHMOM TWITTER

[ENGLISH] @zunoxiahmom Everyone~Are you enjoying Chuseok*?? The devoted Xiahky that love ♥ Songie…. Please try to find Xiahky that guard Songie wherever she is^^♪ (T/N: *Korean Thanksgiving Day)
[BAHASA] @zunoxiahmom Semuanya~ Apakah kalian menikmati Chuseok?? Xiahky yg begitu mencintai ♥ Songie…. Mohon perhatikan Xiahky yg sedang melindungi Songie dimanapun ia berada^^♪

[ENGLISH] @zunoxiahmom Junsuyah I also secretly took a picture of you~keke Let’s have a look at his watching TV pose!!!Showing part of the pose of dad who’s at the side too^^ (I’m always on fans’ side!!~It was tough cause to capture a big size~ keke I did well right??)Junsuyah sorry!!I am unable. to protect. you* also T_T (T/N: *지.못.미 = short form of 지켜주지 못해서 미안해 ie. sorry unable to protect you; in this case unable to protect Junsu’s image lol)
[BAHASA] @zunoxiahmom Junsu-yah Aku juga diam-diam mengambil fotomu~keke Mari kita lihat posenya saat sedang menonton TV!!!Memperlihatkan pose ayahnya yg sedang duduk di sana jg^^ (Saya selalu berada di sisi fans!!~ Sangat sulit untuk mengambil foto dlm ukuran besar~~keke tapi aku lakukan dgn baikkan??) Junsu-yah maaf!! Aku tidak dapat. melindungi. mu* T_T

[ENGLISH] @zunoxiahmom Today this order prepared gives to JUNSU ~ ^^ Dad is first class helper ~Hand is a spinning wheel!! What a parent’s love for a child …holiday food for son make me happy ~ ^^ ♪ Did your parents get plenty of love? ^^ Our JUNHO ate rice,right ㅜㅜ
[BAHASA] @zunoxiahmom Hari ini menyiapkan makanan untuk diberikan ke Junsu~^^ Ayah adalah penolong yang utama~ Gerakan tangannya sangat cepat!! Cinta orang tua kepada anaknya… makanan hari libur untuk anak membuatku bahagia~^^♪ Apakah orang tua mu mendapatkan banyak kasih sayang?^^ Junho makan nasiㅜㅜ

Credit: @1215thexiahtic + @JUNO_Japan + @zunoxiahmom
English Trans:  @neonoenjena + @tohoshomnia + @theyoungestmin
Indo Trans & Shared by: MilkySu Indo

 

 

 

 

Iklan

[NEWS] 120924 JYJ’s Kim Jae Joong Falls in Love with Brownie

[NEWS] 120924 JYJ’s Kim Jae Joong Falls in Love with Brownie

Seperti Secret dan B.A.P, JYJ Kim Jaejoong juga suka dengan Nation’s Dog bernama Brownie.

Pada 22 September, Kim Jaejoong memposting, “Brownie, gigit!” Are you booruhwoonie (permainan kata-kata ‘Brownie’ yang dalam bahasa Korea artinya ‘cemburu’)? dan “Kemenangan tim kucing.”

Pada 24 September, Kim Jaejoong memposting, “Syuting dengan Brownie!”

Semua foto tersebut sepertinya Kim Jaejoong terlihat sedang bermain dengan anjing peliharaan barunya bernama Brownie.

Brownie adalah sebuah boneka anjing yang terkenal karena KBS Gag Concert yang berada di lelucon ‘Madam Jung’, Brownie dikenal sebagai anjing superstar sempurna yang berkarakter bangga, berkepribadian dingin dan tidak perlu dengan apa yang terjadi.

Sekarang, Jaejoong sedang berada di India.

Source: enewsworld
Indo Trans & Shared by: MilkySu Indo

[NEWS] 120924 JYJ’s Kim Jae Joong Falls in Love with Brownie

Like Secret and B.A.P, JYJ’s Kim Jae Joong has fallen in love with the Nation’s Dog, Brownie.

On September 22, Kim Jae Joong tweeted, “Brownie, bite!” “Are you booruhwoonie (a play on words ′Brownie′ and the Korean word for ′jealous′)?” and “The victory of the cats.”

Then on September 24, he tweeted, “A shot with Brownie!”

In all of his photos, Kim Jae Joong is seen cuddling and playing around with his new pet dog, Brownie.

Brownie is a doll that became popular on KBS’ Gag Concert in the ‘Madam Jung’ skit. In the skit, Brownie is known to be a proud and cold superstar canine that is perfect no matter what it does.

Meanwhile, Kim Jae Joong is currently in India.

Source: enewsworld
Shared by: MilkySu Indo

[TWEET] 120921 Jaejoong & Junsu Twitter Convo + FC MEN Match Result

DIRECTION! According to picture, the translation is from bottom to above

[ENGLISH] @mjjeje: @1215thexiahtic Junsuyah ^^
[BAHASA] @mjjeje: @1215thexiahtic Junsu-ya ^^

[ENGLISH] @mjjeje: @1215thexiahtic Cause I miss you~ keke
[BAHASA] @mjjeje: @1215thexiahtic Itu karena aku kangen denganmu~ keke

[ENGLISH] @mjjeje: @1215thexiahtic So it’s like this~ keke
[BAHASA] @mjjeje: @1215thexiahtic Oh jadi begitu toh~ keke

[ENGLISH] @mjjeje: @1215thexiahtic kekekeke I want to see not your back but straight to your face
[BAHASA] @mjjeje: @1215thexiahtic kekekeke Aku ingin melihat seluruh wajahmu bukan hanya punggungmu saja

[ENGLISH] @mjjeje: @1215thexiahtic Junsuyah indeed when we’re together there’s so much fun keke Shall we go back to living dorm life style again?keke
[BAHASA] @mjjeje: @1215thexiahtic Junsu-ya, tentu saja ketika kita tinggal bersama sangat banyak hal yang lucu keke Apakah kita harus kembali tinggal bersama di dorm? keke

[ENGLISH] @mjjeje: @1215thexiahtic Yoochunie.. today he was so funny hehe Ah I want to Replay the whole day of today keke
[BAHASA] @mjjeje: @1215thexiahtic Yoochun-ie.. hari ini dia sangat lucu hehe Ah Kalau bisa aku ingin mengulang lagi hari ini keke

DIRECTION! According to picture, the translation is from bottom to above

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @mjjeje Hyung~what!^^
[BAHASA] @1215thexiahtic: @mjjeje Hyung~ kenapa!^^

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @mjjeje Now you’re right behind me what…^^;;
[BAHASA] @1215thexiahtic: @mjjeje Sekarang kau sedang berada di belakangku kan kenapa emangnya…^^;;

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @mjjeje I wanted to turn around to see but… suddenly somewhat embarrassed…;;hehe
[BAHASA] @1215thexiahtic: @mjjeje Aku ingin melihat ke belakang tapi… tiba-tiba aku merasa malu…;;hehe

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @mjjeje hehehe!.
[BAHASA] @1215thexiahtic: @mjjeje hehehe!.

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @mjjeje I will go to hyung’s house…
[BAHASA] @1215thexiahtic: @mjjeje Aku akan pergi ke rumah hyung…

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @mjjeje Yoochunie so funny…keke Gagman
[BAHASA] @1215thexiahtic: @mjjeje Yoochun-ie sangat lucu…keke Gagman

[ENGLISH] @code07lim: Today Suwon FC MEN home match 3:2 win~ Today who played together were Captain Kim, Jiseok-ie hyung, Junho, Kihyun, Yonghwan, Kyeongsik-ie hyung, Yongin, Sungwoo, Yongseong, Jungjae, Junghwan, Hanseung, Seongwook and me^^ Everyone has worked hard~♥
[BAHASA] @code07lim: Hari ini skor pertandingan Suwon vs FC MEN 3:2 kemenangan bagi FC MEN~ Pemain hari ini Kapten Kim, Jiseok-ie hyung, Yonghwan, Kyeongsik-ie hyung, Yongin, Sungwoo, Yongseong, Jungjae, Junghwan, Hanseung, Seongwook dan aku^^ Semuanya telah bekerja keras~♥

English Trans by @/neonoenjena
Indo Trans & Shared by: MilkySu Indo

 

 

 

[NEWS] 120918 JYJ’s Kim Jae Joong Fanboys over Kim Junsu

Sementara JYJ memiliki fans fanatik yang banyak, Kim Junsu harus berurusan dengan pemotretan belakangan ini. Pada 18 September, Kim Jaejoong memposting, “Junsu hyung~ Aku fansmu~”

Di foto, Kim Jaejoong duduk di tangga, berpose untuk kamera di depannya. Di pinggir tangga ada fanboy Kim Jaejoong yang menatap idolanya terus-menerus ketika ia sedang bekerja. Sementara itu, Kim Junsu baru saja menyelesaikan tur dunia di Amerika Selatan. Dia akan kembali ke Korea untuk mempersiapkan konser Eropa.

Source: enewsworld
Indo Trans & Shared by: MilkySu Indo

ENGLISH VERSION

[NEWS] 120918 JYJ’s Kim Jae Joong Fanboys over Kim Junsu

While JYJ’s had its share of crazy fans, Kim Junsu had to deal with another during a recent shoot.

On September 18, Kim Jae Joong tweeted, “Junsu hyung~ I’m a fan~”

In the photo, Kim Junsu is sitting on the stairs, posing for the camera in front of him. By the railings is fanboy Kim Jae Joong, who creepily and longingly stares at his idol as he works.

Meanwhile, Kim Junsu just completed his world tour in South America. He will be returning to Korea to prepare for his upcoming Europe concerts.

Source: enewsworld
Shared by: MilkySu Indo

[TWEET] 120914 Junsu Twitter Update (Talking w/ FC MEN players)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @code07lim @youngfeel @Songyoujoong Youngpil-ie hyung this time the football match can’t you just really take a rest..? (T/N: In response to the rest talking abt how youngfeel should let code07lim be the goalkeeper this time)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @code07lim @youngfeel @Songyoujoong Youngpil-ie hyung, bisakah kamu beristirahat pada pertandingan sepak bola kali ini..? (T/N: balasan soal youngfeel memberikan kesempatan pada code07lim untuk jadi penjaga gawang di pertandingan kali ini)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @code07lim @youngfeel @Songyoujoong For this time let’s just leave it all to Byunghanie hyung….
[BAHASA] @1215thexiahtic: @code07lim @youngfeel @Songyoujoong Untuk pertandingan kali ini mohon biarkan Byunghanie hyung yang melakukannya… 

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @duduubub Junjinah.. you must tell to Youngpil hyung that it’s okay to really take a rest.. His waist is not good.. if gets hurt it will be big problem so… must convey to him to rest^^ (T/N: In response to duduubub saying he also want to go to the open match)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @duduubub Junjin-ah… kamu harus beritahu Youngpil hyung supaya dia beristirahat… pinggangnya kurang sehat.. jika ia terluka maka akan jadi masalah besar jadi… kamu harus meyakinkan dia supaya istirahat^^ (T/N: balasan kepada @duduubub yg berkata bahwa ia juga ingin bermain di pertandingan terbuka)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @youngfeel When was that..?Sorry…Can’t seem to recall… really (T/N: In response to youngfeel asking JS did he forgot how youngfeel saved penalty kick for Samsung match)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @youngfeel Kapan…? Maaf… sepertinya aku tidak dapat mengingatnya… aku tidak bohong (T/N: balasan kepada @youngfeel yg bertanya apakah JS lupa bahwa @youngfeel yg menyelamatkan FC MEN dari tendangan pinalti untuk pertandingan SAMSUNG)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @plmok30 Yea!Heard not good.. his waist… have to rest right T_T oh well what to do (T/N: In response to plmok30 commenting too bad that youngfeel’s waist hurting/not good)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @plmok30 Iya! Aku mendengar bahwa keadaan pinggangnya kurang baik.. ia harus istirahat T_T apa yang harus kulakukan (T/N: Balasan kepada @plmok30 yg berkomentar bahwa keadaan pinggang youngfeel buruk)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @duduubub No heard it hurts… On that day Byunghanie hyung will just have to do all uhuh…. (T/N: In response to duduubub saying lately youngfeel hasn’t been complaining on waist pain)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @duduubub Tidak, aku dengar pinggangnya terluka.. hari itu byunghanie hyung harus melakukan semuanya uhuh…. (T/N: Balasan kepada @duduubub yg berkomentar bahwa belakangan ini youngfeel tidak pernah mengeluh sakit pinggang)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @Songyoujoong @youngfeel That’s right hyung … The things you can’t do because of your waist pain we will wrap it up nicely for you.. do rest… If we are to win this will be all thanks to hyung…^^ (T/N: In response to Songyoujoong asking youngfeel for the team’s interest can’t youngfeel be in Korea on the match day)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @Songyoujoong @youngfeel Betul hyung… ada hal yang tidak bisa kau lakukan karena pinggangmu sakit dan kami akan meng-covernya dengan baik… istirahatlah.. jika kami menang kali ini maka kami berterimakasih kepada hyung…^^ (T/N: Balasan kepada Songyoujoong yang bertanya apakah youngfeel berada di Korea saat pertandingan berlangsung)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @youngfeel kekekekekekekekekekekekeke don’t do that……. (T/N: In response to youngfeel saying when gets older there will be waist pain and this will happen to JS too when age catches up. When that often happens PenzalQThankQ!!!)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @youngfeel kekekekekekekekekekekekekeke jangan lakukan itu…… (T/N: Balasan kepada youngfeel yang berkata ketika seseorang bertambah tua maka sakit pinggang akan sering terjadi dan hal itu juga akan dirasakan oleh JS saat ia tua nanti. Ketika saat itu sering muncul gunakan PenzalQ ThankQ!!!)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @Songyoujoong Hyung please just put up Youngpil-ie hyung’s name only for the performance^^ I will take responsibility for all (T/N: In response to Songyoujoong commenting should he removes Youngpil’s name from the overseas match)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @Songyoujoong Hyung tolong masukkan nama Youngpil-ie hyung hanya di pertandingan kali ini^^ Aku akan bertanggung jawab (T/N: Balasan kepada @Songyoujoong yang berkata apakah ia harus menghapus nama Youngpil dari pertandingan luar negeri)

[ENGLISH] @1215thexiahtic: @youngfeel Anyhow… on that day hyung will be resting^^ Thanks hyung (T/N: In response to youngfeel saying they should reconcile/make up otherwise they both ended up ‘dead’ and not him alone lol)
[BAHASA] @1215thexiahtic: @youngfeel bagaimanapun juga… pada hari itu hyung harus istirahat^^ terima kasih hyung (T/N: Balasan kepada @youngfeel yang berkata bahwa ia akan beristirahat jika tidak mereka berdua akan ‘mati’ dan ia tidak sendirian LOL)

Translation Credit: @neonoenjena

Source: @DBSK_Worldwide

Indo Trans & Shared by: MilkySu Indo

 

 

 

[TWITTER] 120914 JYJ Twitter Updates

JUNSU’S TWITTER

[ENGLISH] @1215thexiahtic : On Nov 23, FC MEN in Yokohama Nissan Stadium has been decided! Everyone, see you in Yokohama! Let’s have fun (^o^)
[BAHASA] @1215thexiahtic : 23 November, FC MEN akan bermain di Yokohama Nissan Stadium! Semuanya, sampai bertemu di Yokohama! Mari bersenang-senang (^o^)

[OTHER INFO/TRANS]
List of Participants:
FC Men Roster
1. Kim Junsu
2. Juno (actor/singer)
3. Youngfeel (M.E.N.)
4. TaeHwa (M.E.N.)
5. Jung Jin (M.E.N.)
6. Yoon (M.E.N.)
7. Ji Hwan (M.E.N.)
8. Lee Wan (Actor)
9. So Jisuk (singer/actor)
10. Yong Hwan (actor/singer)
11. Yoon Sang Hyun (director)
12. Im Byonghan (stylist)
13. Yoon Kyonshik (Coach)
14. Choi Yongin (talent)
15. Hyun Woo (MC/Actor)

Others: Changes may occur in the list

Kizuna concert particpants:
1. Yoon Sanghyun
2. Daikoku Danji (The Boss)
3. So Jisuk
4. Juno
5. M.E.N.
6. Nep

Note: Line up may change

Source: 1215thexiahtic + fcmen.jp
English Trans By: @rubypurple_fan of JYJ3
Indonesian Translation & Shared by: MilkySu Indo

FYI, this is the pic of Yokohama Nissan Stadium !

You can found out the info on their web ENGLISH | JAPANESE

JAEJOONG’S TWITTER

[ENGLISH] @mjjeje: The distinct line between hand and arm.. the colors are..
[BAHASA] @mjjeje: Batas antara tangan dan pergelangan tangan… warnanya…

[ENGLISH] @mjjeje: How’s this, it’s pretty isn’t it?
[BAHASA] @mjjeje: Bagaimana dengan ini, cantik kan?

Credit: @mjjeje
English Trans by: theyoungestmin+AllRiseXiahtic
Indo Trans & Shared By: MilkySu Indo

[TWITTER] 120908-09 JYJ Twitter Update (+ Gun Young & Fukutaro)

JUNSU’S TWITTER (@1215thexiahtic)

Source: @1215thexiahtic

Shared by: MilkySu Indo

JAEJOONG + FUKUTARO’S TWITTER (@mjjeje @fuku0501)

[ENGLISH] @mjjeje: Although it’s indeed really cute, please don’t do this.. But still it’s cuteㅜ

[INDONESIAN] @mjjeje: Meskipun sangat imut, tapi jangan lakukan hal itu… Tapi imutㅜ

→ Seems like @mjjeje stalked @fuku0501 !!! HAHA! Look at below :))

[ENGLISH] @fuku0501: I’ve done the rinse (^ー^)ノ

[INDONESIAN] @fuku0501: Saya baru saja selesai mencuci (^ー^)ノ

Source: @mjjeje + @fuku0501

English Translation by @AllRiseXiahtic

Indonesian Translation & Shared by: MilkySu Indo

GUN YOUNG’S TWITTER

[ENGLISH] @zerotic0124: 8 year of friendships… gently on the humbly celebrity’s shoulder whom topped the hands of the public.. ^^*

[INDONESIAN] @zerotic0124: 8 tahun pertemanan… sambil memegang pundak seorang selebriti yang sudah mendunia..^^*

Source: @zerotic0124

English/Indonesian Translation & Shared by: MilkySu Indo